Loading...

(Just one moment)

Vraag om een ​​duidelijke verdeling van uw werk

Een mannelijke gast van in de zestig in een massage-winkel vertoonde plotseling een psychische symptoom en werd naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens de Bupyeong-bureau van Incheon op 17 oktober werd een rapport van de heer Upju ontvangen dat een gast, A (63), een symptoom vertoonde in een massagecentrum in Samsan-dong, Bupyeong-gu, Incheon, om 11:06 uur.

“De man die de A heeft gemasseerd, is 3.5 minuten naar de badkamer geweest en is niet bij de A.” zei Lee, de directeur van het bedrijf, tegen de brandweer.

Toen de 119e hulpdienst werd aangevraagd, lag A op het plafond en een kantoormedewerker had hem een ​​reanimatie (CPR) gegeven. De brandweer stuurde Mr.A., een psychische toestand zonder ademhaling of polsslag, naar een nabijgelegen ziekenhuis.

“Er zijn geen tekenen van trauma gevonden voor de heer A op het moment van de opkomst,” zei een bron van de brandweer. “A heeft begrepen dat hij wordt behandeld op de intensive care,” zei een bron.

Voor de wedstrijd gebruikte SSG Lomack zijn knuppel om te massage, en Lomack, die zich op de kuit tot zijn dijen had gelaten, liet zich los met een gelukkige blik.

Lomack, die in 2017 bij de SK Wyverns is gekomen, stuurt al vijf jaar auto’s van de KBO League, en hij is goed in het beheer van zijn eigen training, alsof hij klaar is met Koreanen.

Lomack staat op de derde plaats (144) thuisruns voor buitenlandse spelers in de KBO League, die dit seizoen ook als vijfde eindigde in een thuisrun met negen homeruns.

In het bijnaam “General Lomack” heeft Lomack 600.000 gewonnen per homerun en sponsort hij de kosten van operaties voor kinderen met een laag inkomen in Incheon na het seizoen.

Lomack, die geliefd is bij fans met goede eigenschappen, heeft vijf opeenvolgende thuisruns voor twee cijfers.

Diopter Korea heeft op 17 juli aangekondigd dat het een sneeuwmassage heeft gelanceerd.

De nieuwe Diopter-sneeuwmassage 스웨디시 gebruikt flexibele metalen geleiders om de warmte op uniforme wijze te leveren door de apparaten en ogen volledig te dichten.

Het is ook een kenmerk van het feit dat het gewicht van het instrument slechts een tiende van de normale sneeuwmassage is, waardoor het niet zwaar is voor het oog als het lange tijd wordt gedragen. De real 3D-technologie werd ook toegepast, samen met een drievoudige structuur met een metalen geleider.

“Het product bestaat uit vier verschillende manieren, zoals vermoeidheid, droogheid, slaap en kwaliteit, ontworpen door een team van Diopter,” zei een ambtenaar. “Het kan alle functies op een one-burton manier manipuleren en verbinding maken met de USB-poort en overal en overal gebruiken. Het is goed om te gebruiken als je slaapt, “zei hij.

De PA-schaal in het hele land wordt geschat op ongeveer 10.000. De PA-schaal is voortdurend toegenomen, omdat ziekenhuizen een hoge mate van artsentekort hebben en de PA-wetten die hun werk in 2016 hebben beperkt tot meer dan 80 uur per week. De medische site is gedraaid omdat er vorig jaar PA’s waren in stakingen van de majors tegen de uitbreiding van de medische academie en de oprichting van de openbare medische school, maar de huidige wet geeft de PA-ID niet toe. Het zijn mensen die bestaan, maar niet moeten bestaan.

Veel verpleegkundigen, waaronder de PA, zijn blootgesteld aan illegale medische activiteiten. “Als een nieuwe verpleegster binnenkomt, leert hij haar voor te schrijven als een arts Idi (ID),” zei een 11-jarige verpleegster die op de intensive care werkt. “Zelfs als de badkuip zijn spieren binnendringt, snijdt de verpleegster het weefsel af met een mes (mes).”De heer D. zei: “Het is hetzelfde als een kind dat niet kan rijden, laten rijden,” en noemde een voorbeeld van een verpleegster die een patiënt in de slagaderlijn (A-lijn) vangt en zijn zenuwen verkeerd raakt en zijn arm moest snijden.

“In een hartoperatie,” zei C, een tiendejaars thoracale chirurgische verpleegster, “zijn het werk om bloedvaten uit de ledematen te nemen.”Ik heb mijn tijd geworpen door mijn handen in het hart van de patiënt te wrijven terwijl mijn arts Ekmo (extra-oceaan zuurstofvoorzieningssysteem) invoegde tijdens een onverwachte operatie,” zei hij. “Ik denk dat PA uiteindelijk niets binnen de wettelijke beschermingsmarge is, maar een gemakkelijke vervanging voor het leveren van mankracht.”

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다