Loading...

(Just one moment)

Ik heb de hepatitis koud gemaakt, maar ik heb het team verslagen.

Na een verlengingswedstrijd van de machtigste mannen in de westelijke wereld lachte Phoenix.

De Phoenix Suns wonnen de Utah Jazz met 117-113 in de 2020-2021 NBA reguliere competitie in de Phoenix Suns Arena op 8 augustus (hierna de Koreaanse tijd). De Phoenix, die zeven opeenvolgende overwinningen had, verminderde de rit naar de eerste plaats in Utah in de Westelijke 1e plaats tot 1,5 wedstrijden, terwijl Utah in een winning streak viel in een nederlaag op de dag.

Phoenix speelde als de voorhoede van de aanval met 35 punten en vier rebounds van Devin Booker, die overuren domineerde. Chris Paul won ook de overwinning door het team te leiden met 29 punten en 9 assists, met een beslissende 3 punten. Bovendien was het de drijvende kracht achter de overwinning dat Phoenix de controle over de aanbiedingsrechten (61-45) over de eerste plaats van de competitie, het rebound-team Utah, overnam.

Utah had de klap van Phoenix verkouden met Donovan Mitchell’s gruwelijke prestatie met 41 punten en 8 rebounds, maar hij hoopte dat het team zou verliezen.

De eerste kwartsteller was van Phoenix, die in de voorhoede van de aanval stond met zeven punten en de spelers in de war bracht en 13-2 RUN maakte in de vroege wedstrijd. Maar Utah had de eerste kwart voorsprong, die in het begin een turnover had, maar toen Vogdan Vogdanovich en Mitchell drie punten voor één hadden geslagen, vond hij een gevoel. Uiteindelijk eindigde Utah met één punt voorsprong (21-20) met een score onder het doelpunt, die werd gewonnen door de aanvalsrebound van Rudy Gobear in het eerste kwartaal.

Utah opende de Pomoon van het tweede kwartaal met een score van Utah Mike Conley, maar de voorsprong duurde niet lang. Phoenix begon met drie punten van Cameron Johnson, waardoor Paul de sfeer kreeg, met een succes op middellange afstand, die op rij werd gevolgd door Paul in de rechter Elbow. Utah werd ook tegen Mitchell en Bogdanovich, maar werd tegengehouden door Booker, die slechts 10 punten in het tweede kwartaal had gereden; Phoenix nam een ​​51-40 voorsprong en 스포츠중계 eindigde de eerste helft.

Het derde kwartaal was een Nanta-wedstrijd, waarbij Utah een preventieve aanval uitvoerde met Mitchell en Vogdanovich die zeven punten samenvoegden vanaf het begin van het kwartier. Als reactie hierop zette Phoenix een haastig vuur uit met drie punten van Jay Crowder en behield de leiding (60-52) met een score van Booker en Diandre Aighton. Utah werd vervolgens gescoord door Mitchell en Joe Ingles Phoenix, Dario Sarici en Johnson, die elkaar scoorden.

Maar Utah was de leider na het eerste kwartaal. Utah slaagde erin om de score te verkleinen tot een punt (76-77) en vervolgens een doorbraak te scoren, waarbij Conley Derek Paver een prachtige pass gaf. Utah werd aangedreven door Conley’s laatste play-off, waardoor hij een worstelende voorsprong (78-77) bracht en het vierde kwartaal begroette.

Het vierde kwartaal was niet anders dan het derde kwartaal; Phoenix scoorde Paul, Torrey Craig en Aiten en trok het tempo omhoog, en toen begon Utah’s aas Mitchell weer te bewegen. Mitchell slaagde met drie punten en scoorde drie punten, en voltooide een driepuntsspel dat leidde tot de tegenstrijdigheid, waardoor Gillcera Phoenix ook een hit kreeg met drie punten van Paul en een punt van Booker.

Vervolgens slaagde Paul erin om te springen en veroverde de 102-99 Phoenix een gunstige hoogte; maar hij scoorde drie punten voor Mitchell 10,4 seconden voor het einde van de wedstrijd, waardoor hij een gelijkspel (102-102) maakte. Phoenix probeerde de laatste keer dat Booker probeerde, maar de wedstrijd ging overuren terwijl hij de rand afwendde.

Ik wist niet dat het koud zou zijn voor de overuren. Phoenix scoorde slechts zeven punten in de overuren, maar slechts één minuut en twee seconden voor de overuren, waarbij Paul’s drie punten de rand doorknipten en een waardevolle voorsprong van zes punten (114-108) namen. Utah gaf niet op en Mitchell en Conley slaagden erin een doorbraak te maken door een vlieger te slaan en de wedstrijd naar een frontlinie te slepen (112-114), maar er was geen tijd meer om de score om te keren.Uiteindelijk glimlachte de godin van de overwinning naar Phoenix.

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다