Loading...

(Just one moment)

Hoe krachtig het beleid zal worden geduwd

De afdeling van de Korea Citi Bank van de Financial Union zei gisteren dat Citi Group de terugtrekking van de retailfinanciering van de Citi Bank van Korea niet kan erkennen en de unilaterale aankondiging van het hoofdkantoor van New York niet kan erkennen.

De vakbond zei in een verklaring van de positie: “De vakbonden zullen een sterke strijd ontplooien door een consensus te sluiten.”

De regeringsfunctionarissen hebben ook aangekondigd dat ze de aankondiging al een paar dagen geleden hebben gekend, maar ze hebben tot op de dag van vandaag valse uitstel gedaan en hebben gewezen op het feit dat ze de onderhandelingen met de bondgenoten hebben afgerond en hebben gepleit voor een onmiddellijke uittreding, samen met een strenge waarschuwing. “

De vakbond is van plan om een ​​kwestie van de Centrale Arbeidsraad aan te vragen in geval van een definitieve onderhandelingendecensus die gepland is voor 19 juli. In dit geval zou een maand later een legitieme discussie mogelijk zijn, inclusief een algemene staking, zei de vakbond.

De vakbond bekritiseerde de Citi Group voor het nemen van ongeveer 2,9 biljoen won van de Citibank of Korea (20112020) in de vorm van dividend- en dienstverlenende uitgaven in de afgelopen tien jaar, terwijl ze geen enkele nieuwe schuldenaar in dienst nam.

“Er zijn momenteel ongeveer 3.500 werknemers in de Citibank in Korea, waarvan ongeveer 2.500 werknemers in de consumentenfinanciering (waaronder ongeveer 940 werknemers in de verkoop)” en voegde eraan toe: “Als er een exitstrategie wordt uitgevoerd, zoals de verkoop of terugtrekking van consumentenfinanciering, zullen er grote werkloosheidssituaties ontstaan ​​폰테크 en schade aan klanten. “

De vakbond zei ook dat klanten die zich zorgen maken over de aansprakelijkheid van de activa, honderden miljarden dollars per tak hebben. “Ze zeggen dat ze zich meer zullen concentreren op bedrijfsfinanciering, maar ook bedrijfsfinanciers houden zich goed in de gaten over de onverantwoordelijke gedrag van de som.”

“We hebben royalty’s die de winsten van de afgelopen decennia hebben geruild, als een toegewijde partner weggegooid,” zei de vakbond, “en zullen nauw samenwerken met financiële autoriteiten om de status van buitenlands kapitaal te onthullen voor gevallen van schade aan klanten.”

Maar over de bewering van de vakbond dat Bankren een ‘bankrun’ was, zei de Citibank van Korea: ‘Het is eigenlijk niet echt’. De financiële autoriteiten zeggen dat het geen speciale trends heeft.

De vakbond kondigde op 16 augustus aan dat ze een sanctiedemonstratie in hun hoofdkantoor zouden houden en een noodcommissie voor het uitvoeren van elektriciteitscentrales op 19 september zouden openen om een ​​fonds voor noodmaatregelen te organiseren. Vanaf eind deze maand zijn ze van plan om de parlementaire commissie en de commissie milieubeheer en arbeidsvoorziening te volgen.

De arbeiderswereld heeft een beoordeling van de “stabiele managementmedewerkers met een eigen vermogen” opgelegd aan de vaste commissie van de Economische en Sociale Arbeidsraad (Kyeongsang Nord) die is genomineerd als de achtste minister van Werkgelegenheid en Arbeid.

Ahn kwam uit de 33e inwoner van de stad en werkte 30 jaar in de openbare dienst. Hij werd benoemd tot minister-president in 2019, nadat hij in 2019 werd benoemd tot lid van de seniorencommissie van de secretaris-generaal.

Het wordt vooral geprezen als een uitstekende kijk op arbeidsverhoudingen en arbeidsbeleid. Hij diende als hoofd van het ministerie van Arbeid en Arbeid, hoofd van het ministerie van Arbeid en Planning en Coördinatie, en hij had ook verschillende functies, waaronder het hoofd van het team voor arbeidsverhoudingen, hoofd van het buitenlands beleid, het hoofd van het Internationale Agentschap voor samenwerking en het hoofd van het beleid voor de bescherming van de bergen.

Veel werknemers zeggen dat Ahn een stabiele figuur is zonder een grote puinhoop, een van de hooggeplaatste functionarissen met een inter-Koreaanse bemiddelingservaring, en dat hij genoeg van zijn communicatieve capaciteiten erkent.

Een ambtenaar van de arbeidswereld zei: “Er is geen speciale nalatigheid tijdens de ambtenaren van het ministerie van Arbeid,” en voegde eraan toe: “Het lijkt een typische ambtenaar die een beetje kleurloos is, maar de kijk op arbeidsverhoudingen en sociale dialoog is aanzienlijk groter dan die van andere bureaucraten in dit deel. “

답글 남기기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다